“Swisslion-Takovo” u Trebinju

Preduzeće “Swisslion Takovo” pustilo je u rad svoje pogone za proizvodnju konditorskih proizvoda u Trebinju. Uloženo je 18 miliona evra i godišnje će se proizvoditi 10.000 tona. U naredne tri godine planira se oko 30.000 tona finalnih prehrambenih proizvoda koji će biti plasirani u Evropu i svijet, čime će se uvrstiti u vodeće proizvođače u Evropi.
Proizvodiće se tečni i tvrdi eurokrem, slani štapići i smoki flips, i to na tri proizvodne trake. Trenutno je zaposleno 170 radnika, većinom iz Industrije alata. U budućnosti će biti otvoreno još sedam traka i planira se zapošljavanje još 180 radnika.
Proizvodni prostor obuhvata 19.500 kvadratnih metara i obezbijeđena je procesna računarska i automatizovana oprema. Očekuje se da će ovo biti jedna od najprofitabilnijih fabrika u Jugoistočnoj Evropi.
Otvaranje ovih pogona je od izuzetne važnosti za grad Trebinje i čitavu Republiku Srpsku, jer će nezaposlenost bar djelimično biti umanjena, a standard stanovništva povećan. Nadamo se da će u budućnosti biti još ovakvih priča.

Analiziramo i procjenjujemo vaš web sajt

BESPLATAN SERVIS više...

Povećavamo posjećenost vašeg sajta

Postavljamo vašu adresu na vrh Googla više...

Pravimo kvalitetne web stranice

Predstavite se kako vam dolikuje više...

Stvorimo kvalitetan BREND

Upravljamo utiscima kupaca više...

Dizajniramo ambalažu

koja prodaje proizvod više...

Dizajniramo i redizajniramo logotipe

Po njemu se prepoznajete više...

Vizuelni identitet

Kreiramo grafičke standarde više...

Vektorizovanje

postojećeg logotipa više...

Predstavite se na pravom mjestu evron photo Diona Agrokalem Tropic Ribarstvo