Vektorizovanje logotipa

Logotip može biti napravljen različitim tehnikama, koristeći više računarskih programa. Uglavnom se rade u programima kao što su Corel Draw i Adobe Ilustrator.
Ovi programi su bazno napravljeni da rade sa matematički definisanim oblicima i linijama i takve kreacije nazivamo vektorskim. Logotipi napravljeni na ovakav način imaju precizno definisan oblik i boje. Veoma ih je lako koristiti u svim aplikacijama, jer prilikom povećavanja vektorskog logotipa ne gube na kvalitetu, lako se vrši razdvajanje boja prilikom sito ili flekso štampe i sl.
Ukoliko je logotip pravljen u programu za obradu fotografije kao što je Photoshop, kao proizvod dobijate bitmapu. To je, zapravo, niz tačaka različitih boja i njih je veoma teško razdvajati prilikom nekih aplikacija. Bitmapirani logotip, kao i svaka fotografija gubi na kvalitetu prilikom povećanja i veličina snimljenog fajla zavisi od veličine loga. Zato je logo kao bitmapa veoma nepraktičan.
Pošto mnoge firme imaju samo bitmapirani logotip, preporučuje se da izvrše njegovu vektorizaciju. To je proces kojim se na osnovu bitmape iscrtava oblik logotipa u vektorskom obliku.

Pošaljite nam Vaš bitmapirani logotip. Procijenićemo vrijeme i troškove potrebne za njegovu vektorizaciju i obavijestiti Vas o tome.
Samo vektorski logotipi mogu se naći u ovakvoj bazi logotipa.

Za savjet ili pomoć obratite nam se:
e-mail: info@brendovi.ba
telefon: 051 325 900
fax: 051 325 902
adresa: Voždovačka 1, Banja Luka

Analiziramo i procjenjujemo vaš web sajt

BESPLATAN SERVIS više...

Povećavamo posjećenost vašeg sajta

Postavljamo vašu adresu na vrh Googla više...

Pravimo kvalitetne web stranice

Predstavite se kako vam dolikuje više...

Stvorimo kvalitetan BREND

Upravljamo utiscima kupaca više...

Dizajniramo ambalažu

koja prodaje proizvod više...

Dizajniramo i redizajniramo logotipe

Po njemu se prepoznajete više...

Vizuelni identitet

Kreiramo grafičke standarde više...

Vektorizovanje

postojećeg logotipa više...

Predstavite se na pravom mjestu evron photo Diona Agrokalem Tropic Ribarstvo